Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sprzedawać zbędną surke ze skylabu?

japko666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jak to selnac bez przesylania na statek mam np 70k promerium i chce to sprzedac bez przesylania po 3k co 5 godzin?

Opublikowano

a od razu 70k nie da sie tylko jak kolega u góry skołuj sobie kilka tysi uri i będzie ok

Fifa 14 :D

Opublikowano

nie ma sposobu zeby sprzedac prosto ze skylabu surowce. albo skoluj sobie uridium albo ustaw programik ktory w nocy ci poprzesyla i sprzeda. nie wiem dlaczego chcesz przesylac,FE ma d.kryske w minute bicia. z jednej leci 400k wiec to najlepszy sposob na zarobek

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Forumowicze robią Cię delikatnie mówiąc w jajo :) trzeba byś skończonym kretynem by wydać urkę na transport surowców ze skylabu by sprzedać promerium i dostać kredyty. Jedyny wyjątek gdy potrzeba pilnie na ulepszenie generatorów lub laserów - ale opłacalne to nie jest.

PS

Z czasem każdy ma 99870 promerium i tylko sepromu zawsze jest za mało

Opublikowano

Forumowicze robią Cię delikatnie mówiąc w jajo :) trzeba byś skończonym kretynem by wydać urkę na transport surowców ze skylabu by sprzedać promerium i dostać kredyty.

A ja wydaję urkę na transport w moich klanach kredkowych - zawsze więcej kredek wpadnie, a uri dla mnie w tych klanach nie ma znacenia

wyjątek gdy potrzeba pilnie na ulepszenie generatorów lub laserów

Hahahaha a kto wysyła codziennie po kilkadziesiąt lub kilkaset złotka na podkrętkę napędów, sempro na rakietki i osłonki?

Przecież można wysyłać przez kilka dni złotko i sempro i się podkręcić na kilka miesięcy i się nie martwić czy zapomniałem :P

Ja tak mam i mi wystarczy na ponad rok, jedyne co wysyłam to w laserki bo szybko schodzi.

@top

Nie da się sprzedać całego promerium za jednym razem.

Nie da się sprzedać promerium nie wysyłając na statek.

Opublikowano

Bez spamu proszę :) Nie sądzę by użytkownikowi japko666 chodziło w pytaniu o klan kredkowy - proszę czytać pytania i odpowiedzi z większym zrozumieniem. Dyskusje nie dotyczące zapytań z forum a dotyczące moich odpowiedzi na konkretne pytania proszę kierować do mnie na PW chętnie wyjaśnię :)

Opublikowano

@UP

Ja nie spamuję.

Japko nie wspomniał czy chodzi mu o jedno konto, kilka czy klan kredkowy.

za Skysky można dostać bana tak samo jak za inny program.

@temat

Nie można całego złotka ze skylabu na raz przesłać i sprzedać,

nawet jeśli próbuje się charlesem zbugować wysłanie transportu - to i tak nie zadziała

Są tylko 2 możliwości:

- albo wysyłasz co kilka godzin transporty na statek po ilości odpowiadającej ładunkowi Twojemu statku - metoda darmowa

- albo wysyłasz co chwilę za uri - metoda dla "bogaczy" :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...